Servicii de marcaj moderne și profesionale

Materiale profesionale

Florimpex Tim oferă servicii de marcaj rutier cu vopsele profesionale moni sau bicomponente aplicabile pe orice suprafață de beton, asfalt sau suprafețe epoxidice respectând cerințele beneficiariilor, cât și standardele în vigoare (SR 1848-7/2015). Vopseaua folosită pentru marcaje este rezistentă și va fi aplicată astfel încât să eficientizeze procesele din cadrul companiei dumneavoastră. De asemenea, respectăm normele de marcaj atât înainte de aplicarea acestora, cât și în timpul proiectării. La Florimpex Tim ne folosim de utilaje specializate și moderne pentru eficientizarea serviciilor de marcaj și pentru a ne asigura de corectitudinea aplicării acestora.

servicii de marcaj marcaje marcaj rutier Florimpex Tim
servicii de marcaj marcaje marcaj rutier Florimpex Tim
Servicii de marcaj moderne și profesionale

Florimpex Tim vă oferă o gamă variată de servicii

Lucrările executate de Florimpex Tim acoperă o gamă largă de servicii. Marcaje rutiere pentru parcări subterane sau supraterane, realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de pe piață. Grija pentru detalii în realizarea marcajelor le face potrivite pentru orice tip de companie sau întreprindere. Fie că este vorba despre o curte interioară în cazul unei întreprinderi sau diferite spații de logistică. Serviciile de marcaj sunt potrivite și pentru hale de producție sau depozite. Utilajele și produsele pe care le folosim în realizarea marcajelor sunt de cea mai înaltă calitate. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de spațiu și ne ajută să ne ridicăm de fiecare dată la așteptările clienților.

Servicii de marcaj moderne și profesionale

Servicii de marcaj rutier complete

Echipa Florimpex Tim execută servicii de marcaje rutiere complete. La cerere se aplică diferite pictograme, se numerotează și/sau inscripționeaza spațiile și se montează diferite panouri indicatoare. Aplicăm marcaje termoplastice, cât și indicatoare și semne de circulație în incinta parcărilor și căilor de acces. Marcajele pot fi de ghidare, pentru parcări auto, treceri de pietoni, săgeți de dirijare, cât și inscripționări și numerotări. Culorile folosite pentru serviciile de marcaj sunt alb, galben, roșu, verde, albastru și portocaliu. Ne recomandă calitatea sporită a echipamentelor și a produselor folosite, cât și accentul pe care îl punem pe nevoile clienților noștri. Fie că este vorba despre spații mici sau proiecte de anvergură, ne folosim de fiecare dată de cele mai moderne utilaje și respectăm cu strictețe normele de aplicare și de marcaj.

servicii de marcaj marcaje marcaj rutier Florimpex Tim
servicii de marcaj marcaje marcaj rutier Florimpex Tim
Servicii de marcaj moderne și profesionale

Servicii de marcaj adaptate nevoilor clienților

Florimpex Tim oferă clienților servicii de marcaj la standarde înalte de calitate și siguranță. Proiectele echipei noastre diferă în funcție de nevoile și specificațiile clienților. Modalitățile de executare variază în funcție de proiect, fie că este vorba despre mall-uri, depozite, hale sau marcaje rutiere. Marcajele rutiere reprezintă o modalitate sigură pentru eficientizarea traficului, cât și pentru a profita de spațiul disponibil. Florimpex Tim oferă servicii personalizate de marcaj pentru orice tip de nevoi, respectând cu strictețe cerințele clienților. Serviciile de marcaj sunt esențiale pentru parcările subterane și supraterane. Acestea fluidizează traficul, oferă siguranță și ajută la organizarea cât mai eficientă a spațiului disponibil. Serviciile de marcaj pentru depozite și hale sunt concepute special pentru a asigura siguranța muncii, cât și pentru a evita accidentele de la locul de muncă. Florimpex Tim oferă clienților servicii de marcaj de înaltă calitate, adaptate oricăror cerințe. Cu o experiență vastă în domeniu ca furnizor specializat de servicii, Florimpex Tim oferă clienților servicii personalizate pentru orice proiect.

Servicii de marcaj moderne și profesionale

Siguranță și durabilitate

Soluțiile oferite de Florimpex Tim pun accentul pe siguranța rutieră și sunt concepute special pentru a fi ușor de personalizat în funcție de spațiul destinat. Întreținerea și proiectarea pictogramelor se realizează în condiții de maximă siguranță cu utilaje moderne. Marcajele sunt destinate parcărilor de orice tip, cât și pentru depozite și hale unde procesele de producție necesită un grad ridicat de precizie. La cererea clientului, echipa Florimpex Tim instalează pictograme, borne, marcaje de avertizare, marcaje pentru direcții și inscripționări, asigurând dispunerea precisă a acestora.

servicii de marcaj marcaje marcaj rutier Florimpex Tim
servicii de marcaj marcaje marcaj rutier Florimpex Tim
Servicii de marcaj moderne și profesionale

Consultanță specializată

Grija pentru clienții Florimpex Tim este prioritară pentru noi. De aceea oferim consultanță și soluții inovative pentru a satisface orice cerință. Planificăm orice proiect în detaliu și ne ocupăm de întreținerea marcajelor rutiere pe toată perioada execuției.

ro_RO