Specialist supplier of household bags

Household bags made of resistant materials

Florimpex Tim se axează pe producția, distribuția și comercializarea de produse potrivite pentru o varietate de domenii și servicii. Ne mândrim cu cele peste 500 de produse pe care le furnizăm clienților noștri din diferite sfere de activitate. Florimpex Tim este un furnizor specializat de saci menajeri și industriali. Sacii sunt realizați folosind utilaje moderne și materiale rezistente. Indiferent că este vorba despre industria auto, imprimerii și tipografii, industria ușoară și electronică sau domeniul construcțiilor. În industria alimentară, sacii menajeri realizați de Florimpex Tim sunt folosiți cu un grad înalt de eficiență pentru transportul și depozitarea materiilor prime. În ceea ce privește industriile de curățare, HoReCa și sectorul medical, Florimpex Tim furnizează saci menajeri în conformitate cu standardele de pe piață. Mai mult decât atât, Florimpex Tim este în curs de implementare și certificare a sistemului de management al calității ISO 9001:2001. Astfel că, cu ajutorul utilajelor special concepute, ajutăm companiile de pretutindeni să gestioneze cu o eficiență sporită deșeurile și alte materiale. Cu o gamă largă de produse și servicii, Florimpex Tim se pliază pe orice nevoie a clienților, indiferent de complexitatea proiectului.

saci menajeri
saci menajeri
Specialist supplier of household bags

Saci menajeri HDPE și LDPE

Echipa Florimpex Tim este furnizorul principal de saci menajeri HDPE și LDPE. Oferim produse de cea mai înaltă calitate și de dimensiuni diferite pentru a satisface orice cerință. Sacii menajeri HDPE sunt disponibili în mărimi de 10l, 20l, 30l, 35l, 60l, 90l, 120l. Fiind realizați din polietilenă de înaltă densitate, sacii menajeri HDPE sunt soluția potrivită în industria alimentară, curățenie și construcții. Sacii HDPE sunt realizați folosind materiale care să asigure o înmagazinare potrivită și sigură. Sacii menajeri LDPE sunt disponibili în mărimi de 35l, 60l, 90l, 120l, 240l și 360l. Fiind realizați din polietilenă de joasă densitate, sacii menajeri LDPE sunt potriviți în HoReCa, domeniul medical și industria electronică. Acestea respectă cele mai înalte standarde de producție și execuție. Produsele Florimpex Tim reprezintă soluția optimă pentru orice tip de întrebuințare. Produsele noastre reprezintă o soluție eficientă pentru o varietate de industrii.

Specialist supplier of household bags

Saci menajeri potriviți pentru diferite segmente de activitate

Florimpex Tim este un producător și furnizor de top pentru o gamă largă de industrii. Toate produsele sunt realizate din cele mai bune materiale de pe piață și cu utilaje profesionale, garantând durabilitatea în timp a acestora. Producem saci pentru industria alimentară disponibili într-o varietate de dimensiuni și grosimi. Sacii perforați sunt potriviți pentru produsele alimentare. Folia pantalon și folia de film sunt folosite pentru ambalare și pentru produse de dimensiuni mari. Pungile din folie cu bule sunt folosite pentru obiectele fragile pentru ușurința în transportare și depozitare. Mai mult decât atât, produsele de tip vrac pot fi depozitate în pungile cu sudură la fund și laterală. Sacii cu sudură la fund și sacii cu pliuri sunt comercializați în diferite dimensiuni și grosimi. Toate aceste modalități de ambalare sunt produse de Florimpex Tim la standardele și cerințele în vigoare de pe piață. Florimpex Tim este distribuitorul și producătorul unei game variate de produse, respectând cerințele clienților și oferind un nivel înalt de fiabilitate.

saci menajeri
saci menajeri
Specialist supplier of household bags

Soluții eficiente și fiabile de ambalare și depozitare

Florimpex Tim are o experiență vastă în domeniul comercializării și producției de saci menajeri, folii și pungi de orice mărime. Oferim o gamă variată de saci și ambalaje pentru diverse industrii, inclusiv pentru industria alimentară, tipografii și construcții. Sacii produși de noi sunt rezistenți și potriviți pentru depozitarea materiilor prime de orice mărimi. Gama noastră de produse include saci perforați, pungi cu sudură la fund și laterală, precum și folie pantalon și folie film.

en_US